Nu in de actie supboard

Wees er snel bij sommige prijzen kunnen snel veranderen

AKD Sup Board Paddle Boarden Sealion 10'6", 81cm breed Opblaasbare Sup, tot 150kg laadvermogen, ook als kajak

Gratis verzending

✅Binnen 24 uur Gratis retourneren

Amazon

Specificatie

Merk  AKD

Kleur Grasgroen

Sport Paddleboarding

Gewicht van item 8,5 Kilogram

Afmetingen van item (L x B x H)3,2 x 0,81 x 0,15 meter

Aanbevolen maximumgewich  t150 Kilogram

Leeftijdscategorie Volwassenen

Meer over dit item

 • Met zijn extra brede en stabiele ontwerp is het AKD SeaLion SUP-model een stabiel en gemakkelijk te bedienen opblaasbaar stand-up paddleboard dat peddelaars een plezierige peddelervaring biedt.
 • Het paddleboard is gemaakt van het sterkste, dichtste witte drop stitch-materiaal en een strikt productieproces dat het paddleboard sterker en duurzamer maakt. Het wordt lange tijd blootgesteld aan de zon zonder te vervormen en is bestand tegen UV- en zeewatercorrosie.
 • Met 4 D-ringen voor stoelbevestiging zoals een kajak en D-ringen voor achterste voettouw, met handvatten aan de voorkant en in het midden van het board voor gemakkelijke draagbaarheid tijdens gebruik. U kunt het voetkoord ook aan de middelste of voorste handgreep bevestigen, afhankelijk van uw behoeften.
 • Het AKD Paddleboard is getest op een optimale luchtdruk van 14-15 PSI en een optimaal draagvermogen van 150 kg zonder vervorming, waardoor maximaal 1 volwassene en 2 kinderen samen kunnen peddelen.
 • AKD is een lokaal merk uit Berlijn dat qua kwaliteit en afwerkingsdetails perfect werk heeft geleverd. Wij bieden 2 jaar garantie Naast de handige retour- en omruilservice van Amazon kunnen de artikelen ook direct aan ons geretourneerd worden door een retourlabel aan te vragen.

Bestway Hydro-Force SUP Allround Boardset, Oceana, 305 x 84 x 12 cm, met kajakzitting en peddel, meerkleurig

Gratis verzending

✅Binnen 24 uur Gratis retourneren

Amazon

Specificatie

Merk Bestway

Kleur Oceana

Materiaal Kunststof

Sport Kajak, Kamperen en wandelen

Gewicht van item12 Kilogram

Afmetingen van item (L x B x H)3,05 x 0,84 x 0,12 meter

Aanbevolen maximumgewicht 120 Kilogram

LeeftijdscategorieVolwassenen

Meer over dit item

 • Afmetingen: 305 x 84 x 12 cm
 • Allround-SUP - voor vlak water en kleine golven, goede manoeuvreerbaarheid
 • DropStitch-materiaal combineert hardboard en opblaasproduct
 • Praktische draaggreep
 • Inhoud: SUP, peddel, handpomp, tas, coil-leash, zitting, voetsteun, middenvin, reparatieset

AKD Sup Board Paddle Boarden Dolphin 11' 335x83x15cm Opblaasbare Sup 170KG / 346L, pomp met manometer, verstelbare aluminium sportpeddel

Gratis verzending

✅Binnen 24 uur Gratis retourneren

Amazon

Specificatie

Merk AKD

Kleur Roze

SportStand-up peddel board opblaasbaar

Gewicht van item 9,4 Kilogram

Afmetingen van item (L x B x H)3,35 x 0,83 x 0,15 meter

Aanbevolen maximumgewicht 170 Kilogram

Meer over dit item

 • Dolphin 11 'allround pulpboard, groter formaat en gespecificeerd ontwerp voor lengte en breedteverhouding, kan grotere belasting en hogere snelheid bieden, zeer geschikt voor beginners en gevorderde gebruikers, geschikt voor meren, rivieren en oceanen Peddelen is ook geschikt voor yoga en vissen.
 • Afmeting: 335x83x15cm cm / 346L, het beste gewicht is ongeveer 40-170 kg, dus geschikt voor 1 volwassene + 2 kinderen of huisdieren om comfortabel op het water te peddelen. Wanneer de stoel en sculls zijn toegevoegd, kan deze als kajak worden gebruikt.
 • De AKD-pulpkarton is gemaakt van milieuvriendelijke en dichte naaldvalmaterialen en geavanceerde productietechnologie, zodat de pulpkarton grotere druk kan weerstaan ​​en zeer stabiel en duurzaam is. Het is bestand tegen ultraviolette straling en zeewatercorrosie. eerste keuze voor milieubescherming. AKD geeft 2 jaar garantie.
 • De beste druk van het SUP board is 15 psi. Op dit punt gedraagt ​​het SUP board zich erg vlak en stijf, waardoor het een langere levensduur heeft en niet vervormt. Natuurlijk is ons SUP board ook bestand tegen een maximale veiligheidsdruk van 20 psi.
 • De roeispanen zijn gemaakt van een hoogwaardige 1,2 mm dikke aluminiumlegering, die de voordelen heeft van een laag gewicht, duurzaamheid en uitstekende sportprestaties. Hij kan kort op het water drijven en is in lengte verstelbaar van 1,7 tot 2,08 meter.